Política de privadesa

Qui som

La propietat d’aquest lloc web, cemcat.cat, és del Consell d’Estudiants de Medicina de Catalunya, amb NIF G25616392 i inscrita al Registre d’Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número d’inscripció 32940. Les dades de contacte són:

Quines dades personals recollim i per a què?

Formularis de contacte

Si feu servir el formulari de contacte s’enviaran totes les dades que entreu per correu electrònic a presidencia@cemcat.cat, allotjat a servidors propietat de Google.

Galetes

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Per a oferir un bon servei utilitzem un plugin de WordPress (WP Statistics) que ens ofereix estadístiques generals sobre els usuaris de la pàgina web, configurat de manera que sigui molt respectuós amb la vostra privacitat. Per a elaborar les estadístiques no recollim dades personals. Les dades no personals que recollim són el nom del navegador web, el tipus de dispositiu que utilitzeu i altres dades tècniques com poden ser el sistema operatiu, el proveïdor de servei d’internet i altra informació similar. Totes les dades que es recullen s’emmagatzemen als nostres servidors i no es comparteixen amb serveis externs. La IP s’anonimitza abans d’emmagatzemar-la i les dades s’analitzen de forma global.

Amb qui compartim les vostres dades

Les vostres dades es compartiran amb les persones membres de l’associació que necessitin aquesta informació per oferir un servei.

Quant de temps retenim les dades

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

Les vostres dades es troben allotjades en servidors de l’empresa SWHosting, una empresa amb seu a Catalunya i que té localitzats els servidors en territori Europeu. Tan el Consell d’Estudiants de Medicina de Catalunya com SWHosting tenen un gran compromís en garantir la seguretat de les dades que emmagatzemen i es prenen totes les mesures necessàries per a mantenir les dades segures

De quins tercers rebem dades

Per a elaborar les estadístiques rebem informació sobre la localització aproximada de les IP (anonimitzades) per part de MaxMind. Per a detectar serveis de SPAM que redirigeixin els usuaris a la nostra pàgina web fem servir dades de Matomo.