#faigmedicina

FaigMedicina és un projecte de promoció i defensa de la salut mental i emocional de l’alumnat de Medicina que neix arrel dels resultats publicat en l’informe Galatea (link: https://www.fgalatea.org/pdf/estudiant_cat.pdf).

”Aquestes dades, coincidents amb estudis fets a altres països, justifiquen la necessitat d’endegar programes per promoure estils de vida sans, l’autodetecció d’alteracions emocionals i la disminució de l’estrès acadèmic. Tal com s’afirma en un estudi recent “encara que no sigui realista embarcar-se en una campanya per eliminar l’estrès completament, és raonable esforçar-se a trobar vies per reduir-lo i ajudar els estudiants a afrontar-lo”

Des de FaigMedicina intentem crear un espai i comunitat on compartir vivençes, consells, donar suport i millorar la nostra experiència universitària. En temps de pandèmia, tota la nostra implicació és virtual a través de les xarxes socials (el nostre instagram) a través de posts i stories setmanals. Fem reunions entre les coordinadores i les persones que es vulguin implicar per tractar temàtiques que ens interessen i així poder plantejar activitats en un futur, que esperem que en breus puguem fer-ho presencial.

És un espai obert de col·laboració, si ets estudiant de medicina i vols ajudar-nos a fer contingut o donar idees i proposar material que pot ser útil, pots contactar amb nosaltres i treballar en conjunt amb nosaltres, les coordinadores, i les altres persones de CEMCAT implicades en el projecte.

En col·laboració amb AECS, pròximament us portarem algunes xerrades al voltant del tema de la salut mental en l’estudiant i altres temàtiques relacionades en el context de la COVID.

Les actuals coordinadores d’aquesta comissió són:

  • Iris Kucinic (UAB)
  • Sònia Serrabou Pradas (UAB)

Podeu contactar amb les coordinadores de la comissió a través dels següents mètodes: