L’alumnat de Medicina, compromès amb la vaga MIR

L’alumnat de medicina de Catalunya, representat per l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS), el Consejo de Estudiantes de Medicina (CEEM) i el Consell d’Estudiants de Medicina de Catalunya (CEMCAT), dona suport a la vaga dels metges interns residents (MIR) dels dies 21, 22 i 23 de setembre de 2020

Davant la convocatòria de vaga adreçada als MIR que va presentar el sindicat de Metges de Catalunya (MC) dijous passat al Departament de Treball, les principals associacions representants del col·lectiu estudiantil alcem la veu i ens posicionem a favor de les seves reivindicacions formatives laborals i retributives.

La formació especialitzada del grau en Medicina és una etapa per la qual haurà de passar la gran majoria del seu alumnat. D’aquesta manera, les persones que serem futures residents no volem deixar a l’atzar les condicions en què treballarem, i és per això que triem esdevenir partícipes del canvi.

De la mateixa manera ens sumem a la petició que fa el col·lectiu MIR a l’administració per tal que es treballi cap a una sanitat pública amb la màxima qualitat assistencial, docent i laboral a tots els nivells.