Oferta de feina per a estudiants d’últim any d’Infermeria i Medicina

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM/061) s’ha posat en contacte amb nosaltres per tal d’oferir-nos una oferta de treball per les estudiants d’últim any dels graus de Medicina i Infermeria.

El principal motiu pel que tenen la necessitat de contractar estudiants de darrer any és que en període de pandèmia el SEM 061 gairebé ha triplicat l’activitat de consultoria global, tant sanitària com administrativa.

D’altra banda, la necessitat de recursos es veu doblement motivada per l’augment de la demanda així com per un dèficit palès de professionals sanitaris.

La contractació d’estudiants és farà a través del propi SEM/061 i NO des de Ferrovial.

Les funcions a realitzar en aquest lloc de treball seran la resolució de les consultes sanitàries que no comporten una valoració clínica de cap símptoma i que està basada en donar als usuaris informacions i/o consells sanitaris.

Els professionals que vulguin incorporar-se faran una formació de 6 hores teòriques i 12 hores pràctiques i disposaran de moodles amb continguts formatius.

Tots els estudiants que s’incorporin a treballar seran tutoritzats per una infermera experta del servei, que serà el seu referent en cada torn de treball

La durada del contracte serà per un termini de dotze mesos, prorrogable per successius períodes de tres mesos.

Les contractacions es realitzaran amb la categoria professional i la retribució equivalent a resident de primer any de formació de la corresponent titulació.

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Horaris de 12 o 6 hores:

  • De 8h a 20h
  • De 8h a 14h
  • De 14h a 20h

Lloc de feina: Hospitalet Llobregat Edifici Bital (al costat de la Fira nova)

Ús de dades: només el SEM (és el SEM qui contractarà)

Mail a on adreçar les candidaturesrrhh.sem@gencat.cat

Més informació: